Plakatbiblioteket

Alechinsky Plakat

Alechinsky Plakater:

Alle Alechinsky Plakater – Samlet et Sted – 20+ forhandlere

alechinsky plakat

Alechinsky plakat

325 kr.

Pierre Alechinsky Plakat

1.750 kr.

Alechinsky Litografi Plakat

1.350 kr.

Alechinsky Plakat Stilleben

1.575 kr.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Så kan du være sikker på, at du har fået det fulde overblik over alle Alechinsky plakater der findes derude fra 20+ af de største og mest troværdige plakat forhandlere i Danmark. Heldigvis har vi samlet en masse andre plakater fra de største kunstnere…

Se også:

Alechinsky Plakat

Med en plakat fra den belgiske kunstner Alechinsky, kan du sætte et abstrakt og figurativt look i din indretning med både meget abstrakte eller mere faste og klare plakater, der kan passe ind i dit køkken, stue eller værelse.

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Nej, vi sælger ikke selv plakater. Vi samler udelukkende plakater og rammer fra andre forhandlere et sted, så folk kan få et samlet overblik over alt hvad der findes derude.

Vi samler plakater fra mere end 25 af de største plakat forhandlere i hele Danmark 

Alle plakater fra vores forhandlere trykkes på lokale bæredygtige trykkerier rundt omkring i landet, som alle har stort fokus på en bæredygtig og miljøvenlig produktion. Derudover stammer træerne udelukkende fra FSC-mærket træ, som sikre en ansvarlig forvaltning af alle led i træ produktionen. 

Alle vores forhandlere trykker deres plakater på lokale bæredygtige trykkerier rundt omkring i Danmark. Derudover er det et krav, at alle forhandlere benytter sig af FSC-mærket træ, der sikre en miljøvenlig og bæredygtig forvaltning i alle led af træproduktionen. 

Plakatbiblioteket

Alle plakater – Samlet et sted

Kontakt os

plakatbiblioteket@gmail.com

4.6/5 - (7 votes)