Plakatbiblioteket

Andy Warhol Plakat

Andy Warhol Plakater:

Alle Andy Warhol Plakater – Samlet et Sted – 20+ forhandlere

andy warhol plakat louisiana

599 kr.

andy warhol plakat banan

Andy Warhol Plakat Banan

599kr.

Andy Warhol Plakat

Med en plakat fra den amerikanske kunstner og maler Andrew Warhola med kunstnernavnet Andy Warhol, kan du sætte et helt specielt og unikt præg på dit hjem. Kunstneren Andy Warhol er mest kendt for sin rolle i pop-art bevægelsen med sin fototapet art og querelle. 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Så kan du være sikker på, at du har fået det fulde overblik over alle Andy Warhol plakater fra 20+ af de største og mest troværdige plakat forhandlere i Danmark. Heldigvis har vi samlet en masse andre plakater fra de største kunstnere…

Se også:

marilyn monroe

Marilyn Monroe Plakat

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Nej, vi sælger ikke selv plakater. Vi samler udelukkende plakater og rammer fra andre forhandlere et sted, så du kan få et samlet overblik over alt hvad der findes derude.

Vi samler plakater fra mere end 25 af de største plakat forhandlere i hele Danmark 

Alle plakater fra vores forhandlere trykkes på lokale bæredygtige trykkerier rundt omkring i landet, som alle har stort fokus på en bæredygtig og miljøvenlig produktion. Derudover stammer træerne udelukkende fra FSC-mærket træ, som sikre en ansvarlig forvaltning af alle led i træ produktionen. 

Alle vores forhandlere trykker deres plakater på lokale bæredygtige trykkerier rundt omkring i Danmark. Derudover er det et krav, at alle forhandlere benytter sig af FSC-mærket træ, der sikre en miljøvenlig og bæredygtig forvaltning i alle led af træproduktionen. 

Plakatbiblioteket

Alle plakater – Samlet et sted

Kontakt os

plakatbiblioteket@gmail.com

4.3/5 - (3 votes)