Plakatbiblioteket

Anfield Plakat

Alle Anfield Plakater Samlet et Sted:

20+ forhandlere

Anfield Plakat

299 kr. - 349 kr.

Liverpool Stadion Plakat

199 kr. - 349 kr.

Anfield Plakat

249 kr. - 299 kr.

Anfield Hjemmebane Plakat

199 kr. - 349 kr.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Så kan du være sikker på at du har fået det fulde overblik over alle Anfield plakater der findes derude, heldigvis har vi samlet en masse andre populære plakater på siden. 

Alle Plakater samlet et sted

Vi samler alle plakater fra mere end 20+ af de mest populære plakat forhandlere et sted, så du nemt og enkelt kan finde lige netop den plakat der passer til dit hjem. Slip for besværet og spar både tid, penge og energi. 

  • Bæredygtige Trykkerier
  • Danske Trykkerier
  • FSC-Mærket Træproduktion
  • Lokale Kunstnere

Anfield Plakat

Med en Anfield plakat kan du illustrere Liverpools hjemmebane i dit hjem på en neutral måde, der passer både til værelset eller stuen. 

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Nej, vi sælger ikke selv plakater. Vi samler udelukkende plakater og rammer fra andre forhandlere et sted, så folk kan få et samlet overblik over alt hvad der findes derude.

Vi samler plakater fra mere end 25 af de største plakat forhandlere i hele Danmark 

Alle plakater fra vores forhandlere trykkes på lokale bæredygtige trykkerier rundt omkring i landet, som alle har stort fokus på en bæredygtig og miljøvenlig produktion. Derudover stammer træerne udelukkende fra FSC-mærket træ, som sikre en ansvarlig forvaltning af alle led i træ produktionen. 

Alle vores forhandlere trykker deres plakater på lokale bæredygtige trykkerier rundt omkring i Danmark. Derudover er det et krav, at alle forhandlere benytter sig af FSC-mærket træ, der sikre en miljøvenlig og bæredygtig forvaltning i alle led af træproduktionen. 

Plakatbiblioteket

Alle plakater – Samlet et sted

Kontakt os

plakatbiblioteket@gmail.com

Rate this page