Plakatbiblioteket

Madpyramiden Plakat

Madpyramide Plakater:

Alle Kostpyramide plakater – Samlet et Sted – 20+ forhandlere

madpyramide plakat

129 - 279 kr.

Madpyramide Plakat

Med en madpyramide plakat kan du hurtigt og nemt få et overblik over sunde madvarer, så du kan opbygge en sund kost med de gældende kostråd. Madpyramiden fås både i den gamle version, i en opdateret version efter seneste kostråd, men også som vegetarisk med sunde grøntsager eller en plantebaseret kostpyramide plakat, der alle passer perfekt ind til dit køkken. 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Så kan du være sikker på, at du har fået det fulde overblik over alle Madpyramide plakater fra 20+ af de største og mest troværdige plakat forhandlere i Danmark.

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Nej, vi sælger ikke selv plakater. Vi samler udelukkende plakater og rammer fra andre forhandlere et sted, så du kan få et samlet overblik over alt hvad der findes derude.

Vi samler plakater fra mere end 25 af de største plakat forhandlere i hele Danmark 

Alle plakater fra vores forhandlere trykkes på lokale bæredygtige trykkerier rundt omkring i landet, som alle har stort fokus på en bæredygtig og miljøvenlig produktion. Derudover stammer træerne udelukkende fra FSC-mærket træ, som sikre en ansvarlig forvaltning af alle led i træ produktionen. 

Alle vores forhandlere trykker deres plakater på lokale bæredygtige trykkerier rundt omkring i Danmark. Derudover er det et krav, at alle forhandlere benytter sig af FSC-mærket træ, der sikre en miljøvenlig og bæredygtig forvaltning i alle led af træproduktionen. 

Plakatbiblioteket

Alle plakater – Samlet et sted

Kontakt os

plakatbiblioteket@gmail.com

4.6/5 - (7 votes)