Plakatbiblioteket

Mark Rothko Plakat

Mark Rothko Plakater:

Alle Mark Rothko Plakater – Samlet et Sted – 20+ forhandlere

mark rothko plakat

375 kr.

Mark Rothko Plakat

Se de fantastiske kunst plakater af den amerikanske maler Mark Rothko lige her. Find lige netop den plakat, der passer til din væg kunst med alt fra orange og røde farver til pink maleri plakater, og vælg netop den farvekombination der passer til dit hjem. 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Så kan du være sikker på, at du har fået det fulde overblik over alle Mark Rothko plakater fra 20+ af de største og mest troværdige plakat forhandlere i Danmark. Heldigvis har vi samlet en masse andre plakater fra andre store kunstnere.

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Nej, vi sælger ikke selv plakater. Vi samler udelukkende plakater og rammer fra andre forhandlere et sted, så du kan få et samlet overblik over alt hvad der findes derude.

Vi samler plakater fra mere end 25 af de største plakat forhandlere i hele Danmark 

Alle plakater fra vores forhandlere trykkes på lokale bæredygtige trykkerier rundt omkring i landet, som alle har stort fokus på en bæredygtig og miljøvenlig produktion. Derudover stammer træerne udelukkende fra FSC-mærket træ, som sikre en ansvarlig forvaltning af alle led i træ produktionen. 

Alle vores forhandlere trykker deres plakater på lokale bæredygtige trykkerier rundt omkring i Danmark. Derudover er det et krav, at alle forhandlere benytter sig af FSC-mærket træ, der sikre en miljøvenlig og bæredygtig forvaltning i alle led af træproduktionen. 

Plakatbiblioteket

Alle plakater – Samlet et sted

Kontakt os

plakatbiblioteket@gmail.com

4.4/5 - (17 votes)