Plakatbiblioteket

Ramme 50 x 50

Rammer 50 x 50:

Alle rammer og plakater samlet et sted – få det fulde overblik fra mere end 20+ forskellige plakat forhandlere

ramme 50 x 50 sort metal

Ramme 50 x 50

Holstebro er en by med utrolig mange forskellige motiver og looks, som du med en Holstebro plakat kan sætte netop det præg i dit hjem du ønsker. Holstebro plakaterne byder på alt fra byplakater til plakater af centrale kulturoplevelser. 

Alle Plakater og Rammer samlet et sted

Du kan altid være sikker på, at finde lige netop den ramme eller plakat du søger. Vi har nemlig samlet alt et sted fra mere end 20 forskellige forhandlere, så du nemt kan finde lige netop det du søger til dit hjem.

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Nej, vi sælger ikke selv rammer. Vi samler udelukkende plakater og rammer fra andre forhandlere et sted, så du kan få et samlet overblik over alt hvad der findes.

Vi samler plakater fra mere end 25 af de største plakat forhandlere i hele Danmark 

Alle plakater fra vores forhandlere trykkes på lokale bæredygtige trykkerier rundt omkring i landet, som alle har stort fokus på en bæredygtig og miljøvenlig produktion. Derudover stammer træerne udelukkende fra FSC-mærket træ, som sikre en ansvarlig forvaltning af alle led i træ produktionen. 

Alle vores forhandlere trykker deres plakater på lokale bæredygtige trykkerier rundt omkring i Danmark. Derudover er det et krav, at alle forhandlere benytter sig af FSC-mærket træ, der sikre en miljøvenlig og bæredygtig forvaltning i alle led af træproduktionen. 

Plakatbiblioteket

Alle plakater – Samlet et sted

Kontakt os

plakatbiblioteket@gmail.com

4/5 - (1 vote)