Plakatbiblioteket

Tabel Plakat

Tabel Plakater:

Alle Plakat Tabeller – Samlet et Sted – 20+ forhandlere

gangetabel plakat

Gangetabel Plakat

129 kr. - 279kr.

Tabeller Plakat

249 kr. - 299 kr.

Alle Plakater samlet et sted

Vi samler alle plakater et sted, så du altid kan være sikker på at få det fulde overblik fra mere end 20+ af de førende plakat forhandlere i hele Danmark. 

Tabel Plakat

En tabel plakat er en nem og sjov måde, at lære dine børn tabeller på, som både kan passe ind i stuen, køkkenet eller på børneværelset. 

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Nej, vi sælger ikke selv plakater. Vi samler udelukkende plakater og rammer fra andre forhandlere et sted, så du kan få et samlet overblik over alt hvad der findes derude.

Vi samler plakater fra mere end 25 af de største plakat forhandlere i hele Danmark 

Alle plakater fra vores forhandlere trykkes på lokale bæredygtige trykkerier rundt omkring i landet, som alle har stort fokus på en bæredygtig og miljøvenlig produktion. Derudover stammer træerne udelukkende fra FSC-mærket træ, som sikre en ansvarlig forvaltning af alle led i træ produktionen. 

Alle vores forhandlere trykker deres plakater på lokale bæredygtige trykkerier rundt omkring i Danmark. Derudover er det et krav, at alle forhandlere benytter sig af FSC-mærket træ, der sikre en miljøvenlig og bæredygtig forvaltning i alle led af træproduktionen. 

Plakatbiblioteket

Alle plakater – Samlet et sted

Populære sider

Kontakt os

plakatbiblioteket@gmail.com

4.7/5 - (3 votes)